της θερινής περιόδου
Στην ψηφιακή μέθοδο αυτοελέγχου (HACCP)
Για λίγες ημέρες
40%
40%
Για λίγες ημέρες
Υπερπροσφορά για την έναρξη

Αυτοματοποίηση

Σε μεγαλύτερες επιχειρήσεις, όπου ο αριθμός των χρησιμοποιούμενων συσκευών (ψυγείων-θερμοθαλάμων-φούρνων-καταψυκτών) ή όπου απαιτείται από τη νομοθεσία συνεχής καταγραφή των κρίσιμων παραμέτρων η πρόταση μας είναι να εγκατασταθεί κάποιος τύπος αυτοματισμού.

 

 

Τα συγκεκριμένα συστήματα συνδέουν με καταγραφικά όλες τις παρακολουθούμενες παραμέτρους των συσκευών και τηρούν τα καταγραφόμενα στοιχεία αυτόματα σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, μπορεί να διαθέτουν προειδοποιήσεις κινδύνου, όπως πτώση ρεύματος ή διακοπή, ανοικτή πόρτα κλπ με sms, τηλεφωνική κλήση ή οπτικό και ηχητικό σήμα εντός του χώρου.

Πιό συγκεκριμένα, ένα τέτοιο σύστημα αποτελείται από ένα σύνολο αισθητήρων θερμοκρασίας και υγρασίας που τοποθετούνται από τεχνικό (ψυκτικό) στο εσωτερικό των ψυκτών ή θερμαντικών θαλάμων και μπορούν να παίρνουν μετρήσεις διαρκώς κατά τη διάρκεια του 24ώρου.

  • Αυτογραφικά: Διαθέτουν εσωτερική μνήμη και έτσι μπορούν να αποθηκεύσουν ένα μεγάλο αριθμό μετρήσεων. Οι μετρήσεις αυτές ανακτώνται αυτόματα με απλή USB σύνδεση σε Η/Υ.

Πλεονεκτήματα:

  • Διατήρησιμη μνήμη ακόμα και με άδεια μπαταρία
  • Απευθείας σύνδεση με ειδικούς εκτυπωτές
  • PLC: Τα αισθητήρια είναι μόνιμα συνδεδεμένα με Η/Υ που αποθηκεύει διαρκώς τις μετρήσεις. Μπορούν επίσης να συνδεθούν μέσω modem και να εμφανίσουν μια ποικιλία ειδοποιήσεων (alerts) στην περίπτωση μετρήσεων εκτός ορίων. Ενδείκνυται για μεγαλύτερες υποδομές όπου η χειροκίνητη συλλογή μετρήσεων είναι δυσχερής.

Μειονεκτήματα:

  • Χρόνος συλλογής δεδομενων

 Η ΔΕΥΕ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρίες για την παραλαβή του απαιτούμενου εξοπλισμούκαι διακριβωμένων αισθητηρίων, ενώ οι μηχανικοί και τεχνικοί της μπορούν να προγραμματίσουν και τους πιό σύνθετους αυτοματισμούς.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

H ΔΕΥΕ είναι επιχείρηση που ασχολείται με τη διασφάλιση επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Ζήτησε προσφορά για την σύνταξη μελέτης HACCP (που άλλωστε, απαιτείται από την υγειονομική νομοθεσία).

Για τους ενδιαφερόμενους να εξάγουν, απαιτείται πιστοποίηση κατά ISO.

Ζητήστε από εμάς το σύστημα διαχείρισης

ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αν θέλεις η επιχείρησή σου να έχει τεκμηρίωση ποιότητας για τα προϊόντα που παράγεις και διαθέτεις προς τον καταναλωτή ή τις επιχειρήσεις, τότε κάνε το σωστό βήμα:

Παρήγαγε προϊόντα 

• Επώνυμα• Πιστοποιημένα

• Τυποποιημένα

Έτσι ώστε να γίνεται σωστή προβολή σε εμπόρους και καταναλωτές. Ζήτησε προσφορά για την σύνταξη μελέτης HACCP (που άλλωστε, απαιτείται από την υγειονομική νομοθεσία).

Για τους ενδιαφερόμενους να εξάγουν, απαιτείται πιστοποίηση κατά ISO.Ζητήστε από εμάς το σύστημα διαχείρισης

Υποστηριξη

Εκμεταλλευτείτε το κέντρο απομακρυνσμένης τεχνικής υποστήριξηςπου παρέχει η ΔΕΥΕ

Μπορείτε να καταχωρήσετε ως τρία δωρεάν αιτήματα υποστήριξης

Οι τεχνικοί μας απαντούν στα αιτήματα υποστήριξης το πολύ σε 24 ώρες από την ώρα αποστολής

Επικοινωνια

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας  τη φόρμα επικοινωνίας μας ή στα τηλέφωνα 2103468268-2103468028