Όπως θα γνωρίζετε έχει δημοσιευθεί και ισχύει, από 8-10-2012, η Υγειονομική Διάταξη Υ1γ/Γ.Π/οικ. 96967 - (ΦΕΚ 2718/Τ.Β)
Σύμφωνα με την Διάταξη και την Κοινοτική Νομοθεσία όλα τα καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφεροντος, θα πρέπει να οργανώσουν σύστημα αυτοελέγχου (HACCP).
Οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων υποχρεούνται να τηρούν τα παρακάτω αρχεία σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή.
1. Αρχείο Προσωπικού
2. Αρχείο Καθαρισμού - Απολύμανσης
3. Αρχείο Απεντόμωσης - Μυοκτονίας
4. Αρχείο Νερού
5. Αρχείο Θερμοκρασιών
6. Αρχείο Ιχνηλασιμότητας (Πρώτων Υλών και Προμηθευτών)
Το έβδομο αρχείο είναι ο οδηγός υγιεινής που αντιστοιχεί στο είδος της επιχείρησης
Η Δ.Ε.Υ.Ε (Διασφάλιση Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος) με το Τμήμα των έμπειρων επιστημόνων της ανταποκρίνεται στην ανάγκη οργάνωσης της επιχείρησής σας και σας παρουσιάζει την πλήρη, έγκυρη, εύκολη και οικονομικότερη μέθοδο αυτοελέγχου.
Για πληρέστερη ενημέρωσή σας επισκεφτείτε το www.deye.gr
ή τηλεφωνήστε στo: 2103468268
Ζητήστε να σας επισκεφθεί σύμβουλός μας (δωρεάν)